home loyalty gifts fulfilment concepten wie zijn wij? contact
loyaliteit
retentie
fulfilment
fulfilment

Professionele uitvoering
Het succes van loyaliteitsconcepten en gifts staat of valt met de uitvoering. En niet te vergeten: met de timing. Een boodschap heeft namelijk pas �cht effect als deze exact op het juiste moment bij uw klant aankomt. Daarom neemt Ixoconcept bij voorkeur ook de uitvoering van uw projecten voor zijn rekening. Zo hoeven we niets aan het toeval over te laten.

Ontzorgen volgens Ixoconcept
Onder full service verstaan wij het proces van concept tot aftersales. Wij kunnen dit allemaal voor u regelen, van A tot Z. Maar ook als u onderdelen van uw klantprogramma wilt uitbesteden zijn wij uw graag van dienst.

Alles onder ��n dak
Ixoconcept heeft alles in huis om uw loyaliteitsconcepten en gifts feilloos tot stand te brengen. We beschikken over uitgebreide expertise, hebben volop ruimte voor voorraden, voeren productieprocessen en logistieke processen in eigen beheer uit en werken met betrouwbare partners. Dat is onze bewezen, gouden formule voor het verbeteren van loyaliteit �n klantwaarde.Fulfilment

Fulfilment is een proces dat bij vele bedrijven plaatsvindt. Wij zien fulfilment echter als een essentieel onderdeel in het klantenbinding-proces. Fulfilment is maatwerk en vraagt om efficiëntie, flexibiliteit en persoonlijk aandacht. Alleen als het gehele traject foutloos wordt uitgevoerd kunnen uw doelstellingen worden behaald.

Fulfilment als onderdeel van het loyaliteitsconcept
De uitvoering van uw loyaliteits-concepten nemen wij graag voor onze rekening. Op die manier kunt u ervan op aan dat uw boodschap op exact het juiste tijdstip bij uw klant wordt bezorgd.

Copyright © Ixoconcept bv. All rights reserved | privacyverklaring | disclaimer