home loyalty gifts fulfilment concepten wie zijn wij? contact
loyaliteit
retentie
fulfilment
Ixoconcept voor loyaliteit, retentie en fulfilment

Van concept tot uitvoering
Ixoconcept werkt aan duurzame en winstgevende klantrelaties. We zijn h�t adres voor originele en effectieve loyaliteitsconcepten en gifts. Van klein project, tot compleet concept, dat zowel uw klantrelaties als de klantwaarde een flinke impuls geeft. Ixoconcept bedenkt ze niet alleen, maar voert ze ook uit. Juist die combinatie maakt ons uniek.

Duidelijk en resultaatgericht
Typerend voor Ixoconcept zijn originele, persoonlijke communicatieconcepten, die volledig afgestemd zijn op uw klant en uw doelstellingen. Tegelijkertijd is het ook onze praktische kijk op zaken, die onze klanten zo waarderen. We gaan weloverwogen te werk, maar maken dingen niet moeilijker dan ze zijn. Ixoconcept werkt vooral voor grote organisaties en neemt bij voorkeur de complete relatiemarketing voor zijn rekening, inclusief het meten van de resultaten. Daar gaat het u immers uiteindelijk om.Ixoconcept

Sinds de oprichting in 2004 heeft Ixoconcept zich ontwikkeld tot specialist in de ontwikkeling en fulfilment van loyaliteits- en giftsconcepten.

Wij verzorgen en versturen de kraampakketten voor CZ, OZF/Achmea, Ohra en Delta Lloyd. Daarnaast is voor CZ een compleet loyaliteitsconcept voor jonge gezinnen ontwikkeld en geïmplementeerd.

Naast de activiteiten op het gebied van loyalty, gifts en fulfilment zijn wij ook actief in e-commerce. Zo verzorgen wij onder meer www.czgezondheidswinkel.nl en Shopvoor gezondheid.

Copyright © Ixoconcept bv. All rights reserved | privacyverklaring | disclaimer